Referenssit

Ohessa muutamia tekemiämme verkkosivustoja!

Alla oleville yrityksille olemme toteuttaneet verkkosivustot eri laajuisten projektien kautta. Osa projekteista on käsittänyt verkkosivuston rakentamisen kokonaisvaltaisesti ja osa on toteutettu suppeammin räätälöitynä täyttämään yrityksen perustarpeet sivuston osalta. Kaikki sivustomme ovat responsiviisia eli soveltuvat mobiililaitteille ja ovat asiakkaallesi helppokäyttöiset laitteesta tai käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Kotisivujen merkitys kaiken kokoisille yrityksille on suuri, sillä ne ovat tärkeä käyntikortti jokaiselle. Ilman toimivia verkkosivuja yritystä ei käytännössä ole olemassa. Potentiaaliset asiakkaat etsivät yritystäsi verkosta ja on tärkeää tulla löydetyksi juuri niillä termeillä, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä!

Hyvin rakennetut verkkosivustot mahdollistavat yrityksellesi paremman näkyvyyden ja tätä kautta myynti kasvaa uusiin lukemiin. Verkkosivuston tehokuutta on helppo mitata ja tarvittaessa muokata vastaamaan paremmin sekä asiakkaiden että yrityksen tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Tutustu rauhassa tekemiimme sivustoihin ja ota yhteyttä, niin kartoitetaan juuri yrityksellesi sopiva ratkaisu!

PowerPark

Hoidamme PowerParkin verkkosivustojen kokonaisvaltaisen ylläpidon ja kehitystyön

S Media

S Medialle rakensimme verkkosivut kokonaan uudelleen tiiviissä yhteistyössä Hanna Wallenius-Laitamäen kanssa, joka tuotti sivustolle grafiikkaa. Kyseessä oli erittäin monipuolinen projekti, jonka lopputulokseen kaikki osapuolet olivat erittäin tyytyväisiä!

Xtreme Fitness Club

Suunnittelimme ja toteutimme Xtreme Fitness Club verkkosivuston yrittäjän toiveiden mukaisesti. Integroimme myös varausjärjestelmän sivuille.

Kuljetus Nukala Oy

Kuljetus Nukala Oy:n sivusto päivitettiin vastaamaan paremmin nykyaikaisia vaatimuksia erityisesti käytettävyyden osalta.

Villax Oy

Villax Oy:lle on rakennettu sivusto täysin alusta asti. Villax halusi myös ylläpidon meiltä. Villaxin valvontakamerajärjestelmä on myös meidän käsialaa.

Lilja Farms Oy

Lilja Farms Oy:lle teimme kotisivut yrittäjän idean pohjalle. Päivitämme myös sivustoa tarvittaessa.

Stroitel Oy

Räätälöimme Stroitel Oy:lle uudet nettisivut täysin heidän toiveidensa mukaan.

Samun Taksi

Samu antoi meille vapaat kädet toteuttaa uudet kotisivut yritykselle osana valmistautumista taksiuudistukseen. Sivuilta löytyy muun muassa laskuri, jolla voit kätevästi laskea taksimatkan hinnan sekä lomake, jolla voit tilata taksin helposti netistä.

Kauneushoitola Somia

Kauneushoitola Somialle suunnittelimme sivut yhdessä yrittäjän kanssa. Yrittäjä oli todella tyytyväinen lopputulokseen!

SuperPottu

SuperPotulle toteutimme yrittäjän silmää miellyttävät sivut. SuperPotun ylläpito on myös tilattu meiltä.

Härmäin vapaaseurakunta

Härmäin vapaaseurakunanlle teimme verkkosivuston ja koulutimme heidät päivittämään sivustoa itse.

Hieronta Heimovirta

Hieronta Heimovirta antoi meille täysin vapaat kädet, ja toteutimme sivut ennätysajassa. Hieroja itse oli todella tyytyväinen lopputulokseen.