Kotisivukulma Kauhava

Laadukkaita kotisivuja edullisesti

Verkkosivut

Laadukkaat kotisivut helposti ja edullisesti

Nykyaiset kotisivut ovat kevyitä, yksinkertaisia ja silti silmää miellyttäviä. Kotisivukulma toteuttaa yrityksesi WordPress verkkosivut alusta loppuun saakka, tarvittaessa jopa sisältöineen ja kuvineen. Tekemiämme verkkosivuja on jatkossa helppo päivittää itse halutessaan. Jokainen rakentamamme sivusto on myös soveltuva nykyajan mobiililaitteille.

Meillä kaikki alkaa asiakkaan kuuntelemisesta ja tarpeen kartoituksesta. Yrityksen verkkosivut ovat tänä päivänä kaiken aikaa päivystävä käyntikortti ja yhteydenottokanava kiinnostuneille asiakkaillesi. Jotta tavoitamme heidät ja lopputulos on toimiva, räätälöimme kotisivut toiveittesi mukaan, aina asiakastasi ajatellen.

Kaikesta voidaan keskustella ja pidämme sinua ajan tasalla työvaiheitten läpi, jotta valmiit sivut ovat sellaiset kuin pitää. Toimintatapamme mahdollistaa edulliset verkkosivut hakukoneoptimoituna ja avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse sukeltaa syvälle nykytekniikkaan tai huolehtia lopputuloksesta.

Ota yhteyttä ja kerro rohkeasti, millaiset kotisivut yrityksesi tarvitsee!

Verkkosivut - Kauhava - Etelä-Pohjanmaa

Helposti päivitettävä

Rakennamme toiveittesi mukaiset, kotisivut yrityksellesi WordPressillä – Jatkossa verkkosivuja voi helposti päivittää itse!

Valokuvaus ja yritysesittelyt

Kuvat kotisivuille

Toteutamme kaikenlaiset kuvaukset henkilökuvauksista aina mainosvideoihin edullisesti ja laadusta tinkimättä.

Sisällöntuotto verkkosivuille

Sisällöntuotto

Sivujen tehokkuuteen vaikuttaa aina myös sisältö. Iskevät sisällöt koukuttavat kävijän ja nostavat sijoitustasi Googlen hakukoneessa.

Kotisivujen ylläpito

Kotisivukulman kautta saat kokonaisvaltaisesti kaikki verkkosivustoihin liittyvät palvelut – taatusti edullisesti ja tehokkaasti. Kun haluat helppoutta, etkä jaksa tai ymmärrä kotisivujen ylläpitopuolta, voimme helpottaa elämääsi todella kilpailukykyisesti hinnoitelluilla ylläpitopaketeilla.

Palvelintila – Paketti

Kun tarviset vain palvelintilaa kotisivuillesi, tarjoamme turvallisen ja nopean sivutilan käyttöösi todella edulliseen hintaan verkkosivujen tilauksen yhteydessä, vain 80€ (+ alv24%) / vuosi

Ylläpito Pro – Paketti

Vaivattomin tapa, jossa ulkoistat kaiken huolehtimisen meille. Samassa paketissa on palvelintila kotisivuillesi, sähköpostilaatikot omalla domain-nimelläsi, hoidamme WordPress-alustan päivitykset, varmuuskopioinnit ja sivusi lisäosien ajantasalla pitämisen – kaikki todella edullisesti eli 50€/kk (+alv24%)

Tähän pakettiin tarjoamme kaupan päälle vielä ilmaisen helpdesk-puhelinpalvelun, niin et jää koskaan pulaan kotisivujesi kanssa.

Referenssejä tekemistämme kotisivuista

Olemme toteuttaneet satoja sivustoja eri alojen ammattilaisille. Ohessa muutama referenssi tehdyistä töistämme.
Verkkosivut härmän kuntoutus ja hoiva-ala
Härmän Kuntoutus
Kotisivut urheiluseuroille
Härmä Golf
Verkkosivujen tekijä järviseutu
JPYP
Kotisivut tapahtumille Kauhava
Jääkaruselli
Kotisivut kaikenlaisille yrityksille
Tbox Kauhava
Verkkosivut PK-yrityksille
Japo
Kotisivut turvallisuusalalle
Safetor
Kotisivut Hotellit ja majoitus
Hotelli Alma
Kotisivut kampaamoille
Kampaamoliike Latva
Kotisivujen tekijä tampere
Metsämies Oy
Kotisivut Lappajärvi
Lappajärvi
Kotisivut kauneudenhoito
Kauneus Hetkemme
Verkkosivujen teko lappi
Norvamaja
Kotisivujen tekijä Teollisuus
RP-Weld Oy
Kotisivut media-ala Seinäjoki
Smedia