Kotisivukulma Kauhava

Laadukkaita kotisivuja edullisesti

Yritys

Verkkosivujen ammattilainen Etelä-Pohjanmaalta

Toimipisteemme sijaitsee Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla, mutta toimialueemme on koko Suomi. Teemme kotisivuja yrityksille sekä yhdistyksille edulliseen hintaan. Kaikki sivustot räätälöidään täysin asiakkaiden toiveiden mukaan! Tarjoamme sivuillemme myös jatkuvan ylläpidon. Tavoitteenamme on luoda yritykselle verkkosivut, jotka palvelevat liiketoimintaa.

Olemme vuosien saatossa laajentaneet toimintaamme myös digimarkkinoinnin, kuvauksien sekä erilaisten mainosmateriaalien tuontantoon. Digimarkkinoinnin avulla haluamme autamme asiakkaitamme luomaan kustannustehokkaita mainoksia, jotka edesauttavat liiketoiminnan kasvua. Asiakkaamme ovatkin olleet tyytyväisiä huomatessaan, kuinka kustannustehokasta Google-markkinointi voi olla.

”Se Kotisivukulman kaveri”

Ville on nimi ja Kotisivukulma yritykseni. Pohojalaasena en osaa itteäni kehua, joten kerron vain lyhyesti periaatteet millä toimin. Mielestäni toiminnan pitää aina olla reilua, rehellistä ja läpinäkyvää, jotta asiakas tietää mitä saa ja mistä maksaa.

Kaikkia pitää palvella samanarvoisesti, eli pienyrityksistä isompiin, meillä jokainen asiakas on samalla linjalla. Sinua palvellaan aina arkikielellä, koska en itsekään jaksa ”bisnespuheita” jotka helposti vievät ymmärrystä pois itse asiasta. 

Otahan yhteyttä ja kerro mitä tarpeita yritykselläsi on esimerkiksi kotisivujen, näkyvyyden tai markkinoinnin kanssa – käydään ne läpi ja toteutetaan yhdessä – kustannustehokkaasti ja helposti.

Allekirjoitus - Ville Piri
Ville Piri - Kotisivukulma