Kotisivukulma Kauhava

Laadukkaita kotisivuja edullisesti

Kuvaukset

Hyvät kuvat tai yritysvideo, jää varmasti mieleen

Visuaalisuus korostuu toki monessa yritystoiminnan osa-alueessa. Laadukkaat, näyttävät valokuva- ja videomateriaalit jättävät vahvan muistijäljen yrityksestäsi, olipa kyseessä verkkosivut, markkinointimateriaalit, messuosastot tai sosiaalinen media.

Valokuvien ja videoiden tuottaminen on yksi Kotisivukulman leipälajeja ja asiakkaamme ovat kädenjälkeämme kiitelleet.

Mainosvideot yrityksille

Mainosvideot, rekryvideot ja yritysesittelyfilmit

Onko tuotteesi tai palvelusi vailla hyvää mainosvideota? Kaipaatko yritysesittelyfilmiä vai tarvitseekö rekrytointisi lisänäkyvyyttä? Kartoitetaan yhdessä tarve ja Kotisivukulma toteuttaa.

Tutkitun tiedon valossa, videot houkuttelevat asiakasta pysähtymään paremmin kuin kuvat. Videotuotantomme ovat kevyitä, helppoja ja edulllisia, koska emme tarvi suuria tuotantotiimejä.

Kauttamme saat myös ammattimaiset taustajuonnot mainokseen tai yritysvideoon halutessasi.

Kopterikuvaus Etelä-pohjanmaa

Drone-kuvaukset

Drone, eli kuvauskopteri tai kopterikamera on osaavissa käsissä näppärä laite, jonka avulla toteutamme paljon sekä maisemakuvauksia, että rakennuskuvausta. Korkealaatuinen kuva- ja videomateriaali on monikäyttöistä tulipa se sitten yritys tai yksityiskäyttöön. Kaikki kuvaamamme materiaali on aina tilaajan vapaassa käytössä toimituksen jälkeen. Tässä tekemisessä on kirjaimellisesti vain taivas rajana!

Verkkosivuprojektin yhteydessä voimme toteuttaa drone-kuvaukset hyvinkin edullisesti, muista kysyä tarjousta.

Kuvaukset 360 astetta

360° virtuaalikierros

Tarvitsetko vahvaa erottumistekijää? Tehdasalueet, rakennustyömaat, golf-radat, hotellit, matkailukohteet ja tuotantolaitokset saavat aivan erilaisen tarttumapinnan virtuaalisesta esittelystä. Toteutamme virtuaalikierrokset kamera- ja dronekuvaustekniikoilla taatusti kilpailukykyiseen hintaan.
yrityskuvaukset kauhava

Yritys- ja henkilöstökuvaukset

Kun tarvitset ajantasaiset kuvat henkilöstöstäsi, hallituksestasi tai yrityksesi päivittäisestä toiminnasta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Verkkosivujen kuvat voivat nostaa yrityksen imagoa uudelle tasolle, kunhan ne on toteutettu ammattimaisesti.  Tämäkin on perustyötämme, jonka hoidamme näppärästi, nopeasti ja hyvään hintaan.

Referenssejä kuvauksistamme

Suurin osa asiakkaistamme on halunnut verkkosivujen uusimisen yhteydessä saada kuvapuolen myös kuntoon. Olemme myös toteuttaneet näyttäviä esittelyvideoita taloista, liiketiloista sekä monen alan yrityksistä. 360° kuvauksia olemme toteuttaneet ympäri suomen kaikenlaisille kohteille. Virtuaalikierros on tulevaisuuden tapa esitellä erilaisia tiloja ja jättää 

Tekemiämme 360° virtuaalikierroksia
Tekemiämme videoita