Kotisivukulma Kauhava

Laadukkaita kotisivuja edullisesti

Markkinointi

Näkyvyyttä ja markkinointia - diginä tai perinteisesti

Välillä saattaa olla hankalaa hahmottaa, millä tavalla sosiaalisessa mediassa, hakukoneisssa tai vaikka lehtimainonnassa voi pysyä pinnalla. Kotisivukulma auttaa näissäkin asioissa tuttuun tapaansa, eli asioita mutkistamatta ja sovituissa hinnoissa pysyen. Meiltä saat markkinointiin myös materiaalit, sillä tuotamme kaikenlaiset graafiset työt.

google optimointi

Hakukonemarkkinointi

Google-markkinointi, hakusanamarkkinointi tai hakukoneoptimointi – samaa asiaa monelta kantilta ja usealla termillä. Suomalaiset tekevät kymmeniä miljoonia verkkohakuja joka päivä ja tätä kannattaa käyttää hyväkseen omassa liiketoiminnassaan. Hakusanamarkkinointi lähtee tietenkin jo sivujen hyvästä optimoidusta sisällöstä, mahdollisesta maksullisesta markkinoinnista ja hakusanojen viilauksesta siten, että näyt helpommin maksaville asiakkaillesi. Käänny puoleemme ja ihmetellään verkkonäkyvyytesi yhdessä kuntoon.
Some mainonta

Some-markkinointi

Sosiaalinen media on, pysyy ja kehittyy, eikä sen käyttöä markkinointikanavana kannata ylenkatsoa. Tiesitkö, että esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa on molemmissa noin 3 miljoonaa suomalaista, eli suurella todennäköisyydellä myös sinun asiakkaasi. Kun haluat hyödyntää some-kanavia yrityksesi markkinoinnissa tuloksekkaasti, Kotisivukulman avulla pääset hyvään alkuun.

Google markkinointi

Printtimedia ja graafinen suunnittelu

Monen asiakkaamme kanssa verkkosivut ovat vain ensimmäinen askel pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Kotisivukulmalla hoituu myös yleinen graafinen suunnittelu. Toteutamme siis tarvittaessa myös perinteiset lehtimainokset vahvalla kokemuksella ja suunnittelemme logosi, käyntikorttisi tai vaikka autoteippaukset. Kysy lisää niin kerromme mielellämme.

Työvaatteet ja muut mainoslahjat

Muut palvelut & yhteistyökumppaniverkosto

Hyvät yhteistyökumppanit ovat minkä tahansa toiminnan suola. Jos yritykselläsi on tarpeita joka ei ole ydinosaamisemme, asiantunteva verkostomme auttaa. Työvaatteet printtauksilla, kuten paidat, pipot tai lippalakit, äänityöt videohin tai mainoksiin, sisällöntuotanto ja monet muut löytyvät kauttamme, kun vain kerrot mitä tarvitset.

Referenssejä tekemistämme mainoksista, flyereistä, logoista sekä käyntikorteista

Olemme toteuttaneet vuosien aikana kaikenlaisia graafisia palveluja usean eri alan ammattilaisille, aina kampaamoista teollisuusalaan. Tavoitteenamme on aina tehdä yrityksen näköinen lopputulos. Ohessa muutama referenssi tehdyistä töistämme.

Tekemiämme logoja
Tekemiämme mainoksia